­

Privacystatement:
Via deze website kunt u als u nog geen klant bij ons bent, juridische vragen aan ons voorleggen via een contactformulier. Wij verwerken uw persoonsgegevens uit dit formulier enkel wanneer u dit formulier invult en gebruiken deze gegevens om contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht.
Hebt u eenmaal aangegeven dat u graag wilt dat een van onze advocaten uw belangen behartigt, dan leggen wij dit vast in een opdrachtbevestiging. Met het ondertekenen van een opdrachtbevestiging geeft u ons toestemming uw identiteitsgegevens en andere persoonlijke gegevens die van belang zijn voor uw zaak op te nemen in ons geautomatiseerde cliëntensysteem en in een papieren dossier. Uiteraard worden deze gegevens alleen gebruikt om uw belangen zo goed mogelijk te kunnen behartigen in de zaak waar de opdrachtbevestiging betrekking op heeft. Het is mogelijk dat wij in verband met uw zaak uw gegevens delen met bijvoorbeeld (medewerkers van) een rechterlijke instanties of de tegenpartij. Ook kan het zijn dat wij gegevens zoals uw naam, adres en betalingen delen met onze accountant. Verder is het mogelijk dat de helpdeskmedewerkers van ons geautomatiseerde cliëntensysteem kennis nemen van uw persoonlijke gegevens.
Uw gegevens worden door ons zeven jaar bewaard, zowel in het automatiseringssysteem van ons kantoor als in het papieren archief. U hebt te allen tijde het recht uw gegevens in te zien, te rectificeren, te wissen of de overdraagbaarheid van uw persoonsgegevens te beperken. U kunt daartoe een afspraak maken door contact met ons secretariaat op te nemen.  Wij verwijzen naar de contactgegevens elders op deze website. Mocht u klachten hebben over onze verwerking van uw persoonsgegevens, dan kunt u een klacht indienen bij de “Autoriteit Persoonsgegevens”, zie www.autoriteitpersoonsgegevens.nl

Kantooradres:
Vaart NZ 37
7833 HB  Nieuw-Amsterdam
Telefoon:
0591 551350

Algemene voorwaarden
Privacystatement
© 2018 Hidding Breuls Meijerink advocaten

 

 
­

Bel mij terug

Vul svp uw gegevens in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!

1000 tekens over

Hidding Breuls Meijerink advocaten

0591 – 551350

Via bovenstaand telefoonnummer kunt u van 9.00-12.00 u en van 14.00- 17.00 u zelf contact met ons opnemen

Stel uw vraag

Vul svp uw gegevens in en wij nemen zo spoedig contact met u op

1000 tekens over

Hidding Breuls Meijerink advocaten

0591 – 551350

Via bovenstaand telefoonnummer kunt u van 9.00-12.00 u en van 14.00- 17.00 u zelf contact met ons opnemen